Posluchač Josef Maršík (duben 2014)

26. březen 2014

Projednáno na veřejné schůzi Rady Českého rozhlasu 26. 3. 2014

Text stížnosti
viz. připojený dokument

Odpověď Rady ČRo

Vážený pane Maršíku,

potvrzuji tímto přijetí Vaší stížnosti ze dne 23. 12. 2013, která nám byla doručena z RRTV. Rada Českého rozhlasu si vyžádala od vedení ČRo vyjádření k dané stížnosti. Text vyjádření od pana Mgr. reného Zavorala,náměstka generálního ředitele, které přikládáme, vzala Rada ČRo na svém jednání na vědomí.

Se srdečným pozdravem

Doc. PhDr. Michal Stehlík, Ph.D.
úřadující předseda Rady ČRo

Odpověď za Český rozhlas

Vážení pane Maršíku,

dlouhodobou snahou Českého rozhlasu je jasné vymezení jednotlivých programových okruhů a jejich vzájemné doplnění. I proto přestal Český rozhlas Dvojka od 2. ledna 2014 vysílat pořad písničky na přání, které od stejného data vysílají regionální stanice Českého rozhlasu. Pořad se tedy neruší, jen se s ním můžete nadále setkávat na jiných kmitočtech než doposud. Stejně tak jsou do v rámci regionálních stanic vysílány pořady s dechovkou.

Pořady tohoto druhu vysílají od 2. ledna 2014 regionální stanice Českého rozhlasu. Informovat se můžete na posluchačské lince 221 551 313 nebo emailu: info@rozhlas.cz či prostřednictvím webových stránek Českého rozhlasu www.rozhlas.cz.

O možnost poslouchat písničky na přání a dechovku tedy nepřicházíte. Ve vašem případě Vám doporučujeme k poslechu stanici Český rozhlas Region, středočeský kraj.
Ve vysílání ČRo Region najdete pořady jako Dechovka na přání (So-ne, od 17:04 a 18:04), Písničky na přání (Po-ne, od 12:04), Písničky od srdce (po-pá, od 17:04) nebo U Muziky (Po-pá, od 18:04).

S pozdravem a přáním příjemného poslechu

Mgr. René Zavoral,
náměstek generálního ředitele pro program a vysílání

Spustit audio